Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Taste

Tick Tock Diner

by Daphne

We liepen er eigenlijk naar binnen om te schuilen voor de regen maar zagen zoveel lekkers voorbij komen dat we besloten om meteen maar wat te gaan eten in de all american Tick Tock Diner, naast het New Yorker Hotel. We hadden onze jassen nog niet uit of er stonden al twee grote glazen (naar chloor smakend) water op tafel. Met ijsklonten! Alsof we het niet al koud genoeg hadden op deze kletsnatte zaterdagochtend in maart. Brrrr. De bediening was gelukkig hartverwarmend en kwam snel met twee bekers dampende thee.

Tick Tock Diner

De arme serveerster moest wel drie keer terug komen voor onze bestelling. Pannenkoeken met maple syrup voor Esther en de fruit salad delux voor Daphne. Maar dat was na een uitvoerig “of zal ik eieren sunny side up nemen”, “of de grand slam” en “oeh, die fresh blueberry pancakes lijken me ook lekker”.

Food at Tick Tock Diner

Op de 280 stoelen in de Tick Tock Diner vind je een gemêleerd publiek en een evenzo gemêleerde menukaart. Naast de typisch Amerikaanse kost serveren ze hier ook Italiaanse, Griekse en Tex-Mex gerechten. Ontbijten kun je hier 24/7. We love it!

Pancakes at Tick Tock Diner

De Tick Tock Diner. Naar eigen zeggen de grootste diner in New York. Je vind het op 481, 8th Avenue naast het New Yorker hotel. Vlakbij Penn Station en Madison Square Garden. 24/7 geopend dus heel handig voor Newyorkcitytrippers met een jetlag!

In de buurt van de Tick Tock Diner

Het iconische hotel The New Yorker zit pal naast de Tick Tock Diner. En op minder dan 2 wandelminuten is Madison Square Garden waar altijd wel iets te doen is. Kijk hier welk sportevenement of concert je er kunt gaan zien. Maar misschien ga je liever winkelen? Check dan vooral Herald Square. Met o.a. Macy’s, The Market, een grote DSW, Victoria’s Secret en nog veel meer.

 

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends