Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Guide

The Grey Dog leuk en lekker

by Daphne

Het was maandag, zo rond 2 uur en het voelde alsof we er al een hele dag op hadden zitten na onze les bij de Mile High Run Club en het gekriskras door NoHo, Nolita en Little Italy. Hoewel we nog niet zo lang terug hadden ontbeten bij The Butcher’s Daughter schreeuwden onze lijven weer om een leuke plek en een lekkere latte. En wat een toeval (of niet); recht voor ons zagen we The Grey Dog. En daar hadden we over gehoord van Caroline, onze Yoga to the People juf. Hier was het leuk en lekker.

The Grey Dog Mulberry leuk en lekker

We werden begroet door een hip typetje die een bandana op een tafeltje neerlegde. Wat zoveel betekende als “reserved for the Newyorkcitytrippers”.

The_Grey_Dog

Wat een gafe tent en wat een heerlijke sfeer. Laid back, easygoing, casual cool. En je komt ogen tekort. Eclectisch maar zeker niet rommelig. Gewoon hartstikke leuk. De Newyorkcitytrippers zijn nog nooit zo stil geweest tijdens een koffiestop.

Inside The Grey Dog

Staff at The Grey Dog

Cappucino at The Grey Dog

Ga vooral ook naar het toilet als je er bent. Je kijkt je ogen uit. Ik deed dat althans wel en schaamde me dood toen ik me ineens realiseerde dat ik al een paar minuten gewoon om me heen liep te kijken terwijl er buiten waarschijnlijk iemand stond te wachten. Die zal wel gedacht hebben.

The_Grey_Dog_bathroom

The_Grey_Dog_wc

Er zijn 4 Grey Dog’s in New York. Wij waren naar die op Mulberry en gaan volgende keer ook zeker even op zoek naar die op 49 Carmine St, 90 University Pl. of 242 West 16th St.

The_Grey_Dog_-_schilderij

Nog meer leuk en lekker?

Een beetje vergelijkbaar met The Grey Dog vind ik The Smith. Hier hangt ook zo’n heerlijke sfeer.

 

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends