Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Guide

Swallow Cafe in Bushwick Brooklyn

by Daphne

Ik had nog wat tijd voordat de Free Tours by Foot streetart tour begon en stapte even binnen bij de Swallow Cafe in Bushwick Brooklyn.

 

Swallow Cafe streetart Bushwick Brooklyn

Wat een toffe plek en een gaaf decor! Qua meubels is het een beetje van alles; in het midden staat een prachtige rustieke houten tafel en een aantal kleinere er omheen. Je zit er op metalen stoelen, krukken, bankjes of op oude theaterstoelen.

Coffee counter at Swallow Cafe Bushwick Brooklyn

Ik dronk er de lekkerste (en mijn eerste ooit) Turmeric Chai Latte. Met de garantie van de vriendelijke barista dat hij iets anders voor me zou maken als ik het toch niet lustte.

Turmeric chai latte at Swallow Cafe Bushwick

Ik vond het heerlijk!

Swallow Cafe sign on door cafe Bushiwck

De deur is voorzien van deze schildering. En de geweldige muurschildering op de voorkant van het pand zag ik pas toen ik terug kwam van de streetart tour. Neem er ook een kijkje! The Swallow Cafe op 49 Bogart Street in Brooklyn.

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends