Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Guide

Stanton Street Yoga in LES

by Daphne

We logeerden in 1 van de kamers boven de yoga ruimte van Stanton Street Yoga bij Aparthotel Sanctuary NYC Retreats. Heel voorzichtig zochten we een plekje tussen de andere early birds en lieten we ons door Aby leiden door een heerlijke les.

Stanton Street Yoga in NYC

Focus on the here and the now instead of being occupied with what is going to happen next. Of zoiets. We hebben ‘m vaker gehoord maar het blijft mooi. De klas was druk bezocht en even zoveel mannen als vrouwen zaten in de flow van Aby. Op 1 na. Die volgde haar eigen routine. Wat soms wel lastig was als je even niet wist wat je moest doen en wilde zien hoe de rest gepositioneerd stond.

Stanton Street Yoga reception

Heel wat downward facing dogs en stretchoefeningen later was het tijd voor het relaxmoment, de Savasana. Het licht werd gedimd en net toen mijn gedachten af wilden dwalen naar wat we deze dag zouden gaan doen plaatste Aby haar handen boven mijn gezicht. Ze duwde een beetje op mijn schouders, raakte heel even mijn hoofd en mijn hartcentrum aan en vervolgde lichtvoetig haar pad naar de yogi die op de mat naast me lag. Ik voelde me heerlijk ontspannen en helemaal zen.

Tazo tea at Stanton Street Yoga

Na de les, toen de rest van de mensen naar hun werk gingen, stapten wij in de lift richting een kopje thee en de douche in onze heerlijke kamer. De eerste dag in New York had niet beter kunnen beginnen! Ook een lesje volgen bij Stanton Street Yoga in de Lower East Side? Check hier wat het schema is. Voor gasten van Sanctuary NYC Retreats zijn de lessen “pay as you wish”. Kijk hier of er nog een kamer beschikbaar is in dit lekkere Aparthotel.

Gratis yoga in New York?

Een yogales staat eigenlijk altijd wel op ons programma als we in New York zijn. Ben je er in een zonnige periode? Kijk dan eens of een gratis lesje in Bryant Park iets voor je is. Fijne lessen worden ook gegeven bij Yoga to the People. Zij hebben een aantal studio’s in New York. Of wat dacht je van een yoga les in een nachtclub en op house muziek? Wij vonden dat erg bijzonder!

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends