Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Shop

Saks Fifth Avenue luxe shoppen

by Daphne

De begane grond van Saks Fifth Avenue wordt voor een groot deel in beslag genomen door make-up en parfumstands. Do you want a touch up? Do you want a touch up? Het is me wel 10 x gevraagd toen ik daar liep. Alle merken die je kunt verzinnen, en meer, vind je hier. Ik heb wel eens op zo’n stoeltje plaats genomen en me volledig in de make-up laten zetten. Een leuke ervaring maar ik voel me altijd verplicht iets te kopen en zeg daarom liever “no thx”.

Saks Le Labo

Daphne werd in beslag genomen door de geuren van Le Labo. De verkoper, of beter gezegd adviseur, was vol van het merk dat hij verkocht en wilde graag zijn verhaal goed overbrengen. Ik denk dat ze er zeker een half uur heeft gestaan. De geurproef is Le Labo overigens glansrijk doorgekomen. Twee dagen na het opbrengen (en na 2 x douchen) roken we de geur af en toe nog. Hoe bijzonder is dat?

Saks Fifth Avenue

Ondertussen heb ik boven een kort rondje gemaakt. Want Saks is groot en ik heb lang niet alles gezien. Maar liefst 10 verdiepingen vol kleding (hem/haar/kids), juwelen, accessoires, handtassen en spullen voor je huis. Ook bij Saks een fursalon, alle grote en luxe warenhuizen in New York City lijken niet zonder te kunnen.

Bont bij Saks

Zo’n knalrose bontjas … het is niet aan de Newyorkcitytrippers besteed. Doe ons maar echt nep bont.

Bond No 9 NYC

De vrolijke host van Bond No. 9 nYc.

Een heel modern luxe en elegant warenhuis, Saks Fifth Avenue is gevestigd op 611 Fifth Avenue.

Meer shoptips?

Hou je van dit soort winkels maar vind je 10 verdiepingen wat veel? Dan past Henri Bendel misschien beter in je straatje. Wil je goedkoper luxe shoppen? Er is een Saks Fifth Avenue Off Fifth in de Jersey Gardens outlet.

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends