Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Guide

Rooftopbar The Ides in Brooklyn

by Esther

Rooftopbar The Ides van het populaire Wythe Hotel, als je een bar weet met een beter uitzicht op Manhattan dan hoor ik dat graag van je. Het uitzicht vanaf je barkruk is namelijk fenomenaal.

Rooftopbar The Ides

Sinds het New York Times Style magazine The Ides van harte heeft aanbevolen schijnt het nogal lastig te zijn om hier binnen te komen. Wij waren hier op een zondagmiddag (wel wat aan de vroege kant wellicht) en konden zo doorlopen. Geen dresscode en elke dag open. En mocht je toevallig Carlos of Theresa achter de bar treffen wil je ze dan de hartelijke groeten doen van de Newyorkcitytrippers? Het schijnt trouwens verboden te zijn om hier foto’s te maken. Niets van aantrekken hoor, doet iedereen toch wel.

The Ides vind je op de zesde verdieping van het Wythe hotel, 80 Wythe Avenue in Brooklyn. Makkelijk bereikbaar met de grijze L metrolijn, je stapt uit bij Bedford Avenue.

Rooftopbar The Ides, New York City

Rooftopbar The Ides vind je op de zesde verdieping van het Wythe hotel, 80 Wythe Avenue in Brooklyn. Makkelijk bereikbaar met de grijze L metrolijn, je stapt uit bij Bedford Avenue.

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends