Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Guide

Rooftopbar in Brooklyn – The Ides

by Daphne

Rooftopbar The Ides van het populaire Wythe Hotel, als je een bar weet met een beter uitzicht op Manhattan dan hoor ik dat graag van je. Het uitzicht vanaf je barkruk is namelijk fenomenaal.

View from The Ides at Wythe Hotel

Sinds het New York Times Style magazine The Ides van harte heeft aanbevolen schijnt het nogal lastig te zijn om hier binnen te komen. Wij waren er op een zondagmiddag (wel wat aan de vroege kant wellicht) en konden zo doorlopen. Geen dresscode en elke dag open. En mocht je toevallig Carlos of Theresa achter de bar treffen wil je ze dan de hartelijke groeten doen van de Newyorkcitytrippers? Het schijnt trouwens verboden te zijn om hier foto’s te maken. Niets van aantrekken hoor, doet iedereen toch wel.

Drinks at The Ides Wythe Hotel

The Ides vind je op de zesde verdieping van het Wythe hotel, 80 Wythe Avenue in Brooklyn. Makkelijk bereikbaar met de grijze L metrolijn, stap uit bij Bedford Avenue.

Nog een hotel met rooftopbar?

Er zijn heel veel rooftopbars in New York. Teveel om op te noemen. Maar lijkt een rondje minigolf met uitzicht op de Empire State je leuk? Dan moet je echt even naar Magic Hour, de rooftop van het Moxy NYC.

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends