Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Shop

Outlet shopping bij Jersey Gardens

by Daphne

The Newyorkcitytrippers houden van shoppen. En hebben daar de perfecte plek voor gevonden; The Mills at Jersey Gardens. Een grote outlet vlakbij New York.

Newyorkcitytrippers_at_Jersey_Gardens_outlet_mall

In dit overdekte winkelcentrum in New Jersey vind je alle top merken in meer dan 200 winkels. Die je never nooit niet allemaal in 1 dag kunt checken. Althans, wij redden dat niet. En dat zegt wat!

Inside the_Mills_at_Jersey_Gardens

Een dagje outlet shoppen is prima te doen vanuit NYC. De bussen 111 en 115 brengen je in 30 minuten van Manhattan’s Port Authority Bus Terminal naar de ingang van het shopparadijs. En mocht je een layover hebben in Newark kun je gebruik maken van de shuttle die twee keer per uur heen en weer rijdt.

Haal bij de “concierge desk” je “license to shop” couponboekje voor nog meer korting! Als je je id laat zien is het gratis en anders kost het je 5 dollar.

Jersey_Gardens_-_license_to_shop

Serieuze shoppers kunnen overwegen om een winkelwagentje te scoren. Je betaalt er $6 voor maar krijgt $1 terug als je het karretje weer stalt.

Shopping_carts_at_Jersey_Gardens_outlet_mall

Mocht je de bus nemen die om 09.00 uur vanaf Port Authority vertrekt dan ben je er nog voor de winkels open zijn. Maar gelukkig is er dan altijd nog de Starbucks.

Hoe ons dagje Jersey Gardens er uit ziet? Nou, eerst kammen we onze favoriete winkels op de begane grond uit en zien wij elkaar weer bij Yeung’s Lotus Express in het foodcourt op de eerste verdieping. De Chicken Bowl daar is echt zoooooo lekker! Dan racen we door de winkels op deze verdieping, sluiten we af met een rondje langs de twijfelgevallen en begeven we ons tutti kaputti naar de bus die ons weer naar Manhattan brengt.

Mijn favoriete winkels? Tja, het lijstje wisselt na elk bezoek maar bevat steevast Tommy Hillfiger, Converse, Nike, Under Armour, Abercrombie & Fitch, Adidas, Boss, Calvin Klein, Century 21, Michael Kors, Penguin, Marshalls, Uggs, Uniqlo, Saks Off Fifth Avenue en Victoria’s Secret. En de volgende keer check ik zeker ook even Elizabeth Arden en Kate Spade.

Kijk hier welke merken en winkels je allemaal kunt vinden in Jersey Gardens en welke aanbiedingen ze hebben. Korting op korting. Hoeveel beter kan het worden?

Liever winkelen in New York City?

Rondom Union Square vind je heel veel winkels. En in Soho. Maar de meest bekende winkel”straat” is natuurlijk Fifth Avenue, met o.a. Henri Bendel en Saks Fifth Avenue.

 

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends