Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Guide

New York Yankees

by Daphne

You girls (eh, thx) are manhunting? Boysscouting maybe? Looking for a husband? Nope, niets van dat al. We wilden het gewoon wel eens meemaken, een potje honkbal op het allerhoogste niveau. En wat een ervaring, ik heb mijn ogen uitgekeken. Had de hele tijd het gevoel van “net als in de film” en ik zit hier gewoon echt in het stadion honkbal te kijken.

New York Yankees thank you fans

Het spel ontging me een beetje, neemt niet weg dat ik heb genoten. Van de spelers, de entourage, het orgel en het vermaak tussen de innings. Van het naar beneden doorgeven van een 10 dollarbiljet om 5 minuten later drie zakjes nootjes in je handen te krijgen met het verzoek deze naar boven door te geven. Van hele groepen vrienden en families gewapend met voldoende voedsel en dekens om de vaak lange wedstrijden door te komen. Wij waren niet zo goed voorbereid en te koud om de hele wedstrijd uit te zitten maar wat geeft het. Wij waren een ervaring rijker en hebben keihard genoten.

New York Yankees banner

Het stadion van de New York Yankees ligt in de Bronx en is prima bereikbaar met de metro. Kun je prima doen, de hele lijn (neem de nr 4 trein vanaf de East Side of de B of D trein vanaf de West Side) zit vol met supporters en de stemming onderweg is opperbest. De Yankees streven continu naar het behouden van een veilige en familievriendelijke omgeving. Wij hebben ons werkelijk geen minuut onveilig of ongemakkelijk gevoeld. Voor tickets klik je hier, deze link redirect je naar een pagina waar je veilig en betrouwbaar je kaartjes kunt bestellen. Of je koopt je kaartjes bij de ticketoffice voor de deur van het stadion. Yankee Stadium, 1 E 161st, Bronx.

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends