Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Taste

Miss Lily’s Bake Shop & Melvin’s Juice Box

by Daphne

Het was mijn laatste dag in NYC zag ik zomaar Miss Lily’s Bake Shop & Melvin’s Juice Box. Ik was lekker gaan wandelen. Was vanaf de Holiday Inn Lower Eastside naar Canal Street gelopen en ging vanaf daar weer omhoog richting Washington Square Park. Zoals gewoonlijk hier en daar naar links en rechts. Op de hoek van Sullivan Street en West Houston zag ik Melvin’s Juice Box & Miss Lily’s Bake Shop. En daar moest ik gewoon even naar binnen.

Melvin's Juice Box front view

Een funky tentje. Diner style met maar een paar tafeltjes. Reggae, Caribisch sfeertje en blije mensen aan beide kanten van de toonbank.

Inside Melvin's Juice Box

Melvin’s Juice Box verkoopt ook lekkers van Miss Lily’s. Dat restaurant zit om de hoek. Jammer dat ik geen trek had want het menu zag er heerlijk uit.

Menu Miss Lily's at Melvin's Juice Box

De Jamaicaanse Juice Master Melvin was er zelf niet maar zo te zien doet zijn crew niet voor hem onder. De Caribbean Coco met banaan en ananas die voor een klant gemaakt werd zag er in ieder geval heerlijk uit!

Juice Menu Melvin's Juice Box

Miss Lily’s Bake Shop & Melvin’s Juice Box zitten in hetzelfde pand als Miss Lily’s Variety. Een platenzaak achtige gallerij en winkel waar je foto’s en kunst kunt bekijken en waar ze kleding, boeken, juwelen en cadeatjes verkopen. Radio Lily, Miss Lily’s internet radio station, is voor in Variety gevestigd.

Radio_Lilly at Melvin's Juice Box

Good to know. Een deel van de opbrengst van Miss Lily’s Variety verkopen Rockhouse Foundation, een goed doel dat schooltjes voor Jamaicaanse kinderen opleukt en ondersteuning biedt aan de leraren.

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends