Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Guide

Magnolia Bakery

by Daphne

Sinds de opening van de eerste Magnolia Bakery in 1996 in New York City is het hard gegaan. Inmiddels vind je Magnolia Bakery’s in Los Angeles, Chicago, Mexico City, Tokio, Moskou, Dubai, Abu Dhabi, Beirut, Kuwait en Doha. De lijst zal ongetwijfeld snel langer worden. En dan te bedenken dat het allemaal is begonnen met het maken van cupcakes van restjes cakebeslag …

Magnolia Bakery

Dankzij hitserie Sex and the City blijft Magnolia Bakery een toeristische hotspot. De hype is wel wat minder geworden maar veel mensen willen toch even een feel good momentje bij Magnolia Bakery meepakken. We hebben vaak genoeg lange rijen voor de deur zien staan.

Newyorkcitytrippers at the Magnolia Bakery

In New York City vind je zes Magnolia Bakery’s. Dit is de vestiging op de begane grond van Bloomingdales (1000 3rd Avenue).

Chocolate cake at the Magnolia Bakery

De andere vijf locaties vind je in Bleecker Street, Penn Station, Grand Central Terminal, Rockefeller Centre en Columbus Avenue in de Upper West Side. En ze verkopen niet alleen cupcakes. Ook voor koekjes, taarten, cakes en toetjes kun je er terecht. Daphne probeerde laatst de “famous banana pudding” en vond ‘m heerlijk!

Inside the Magnolia Bakery in Bloomingdales

 

Sign at Magnolia Bakery

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends