Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.

Magische magnoliabomen in New York City

by Daphne

Magnoliabomen. Enorme joekels. Hoe kan het ook anders. In Amerika is alles nou eenmaal “much bigger”. En in bloei is het een waar spektakel. Wij raakten er niet op uitgekeken, al die bloeiende magnoliabomen in the West Village.

Magnolia in New York West Village

Zodra ik ze in Nederland in de bloemenwinkels signaleer ga ik los. Loop ik voorzichtig met m’n eerste vrachtje takken naar huis en inspecteer ik elke keer als ik langs de vaas loop of ik alweer nieuwe knoppen ontdek die op punt van openen staan. Maak ik alle mensen om me heen gek met m’n “oh, moet je kijken, daar komt er weer een”. En veeg ik na een paar dagen jammerlijk alle blaadjes van de grond. Want helaas, het is maar van korte duur. Maar gelukkig hebben we dan altijd nog de foto’s…..en andere bloemen.

Magnolia

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends