Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Taste

Ludlow Coffee Supply in the Lower East Side

by Daphne

Oh how we love the Lower East Side van Manhattan! Hier vind je het ene toffe kleine koffietentje, hippe restaurant en gezellige barretje na het andere. Zoals Ludlow Coffee Supply.

Ludlow Coffee Supply cups

De cappucino is er heerlijk en de vitrine ligt vol met lekkers. Probeer vooral de zelfgemaakte aardbeien poptart! Misschien ga je liever voor de toast met avocado? Of de eieren? En ben je meer een latte lover? De “maple latte” schijnt fenomenaal te zijn.

Ludlow Coffee Supply counter

Zie je het met staal omlijste raam op de achtergrond? Toen wij er waren zat daar een echte barbershop: de Ludlow Barber Supply. Tegenwoordig wordt de ruimte benut voor de koffieklanten.

Ludlow Coffee Supply interior

Ludlow Coffee Supply is zo’n typisch buurtcafetje waar je mensen tegenkomt die op weg naar het werk of na de yogales met de mat onder de arm nog even een coffee-to-go komen halen. Het is er niet groot maar de hoge ramen zorgen voor een licht en ruimtelijk effect. De inrichting is basic maar wel een soort van gaaf en hip. Denk urban vibe.

Ludlow Coffee Supply NYC

Ludlow Coffee Supply zit op Ludlow Street, tegenover het Indigo Hotel (met daarin de geweldige rooftop bar Mr. Purple van waar je kunt kijken naar de Empire State. Al dan niet vanuit het zwembad) en is geopend van 7 tot 9.

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends