Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Taste

The Loeb Boathouse in Central Park

by Daphne

Na een kort bezoekje aan het Guggenheim besloten we door Central Park richting midtown te wandelen. En dat kon eigenlijk niet zonder een korte stop bij The Loeb Boathouse. Een prachtige locatie midden in Central Park. In de zomer is het Lake Side Restaurant zo’n geliefde plek dat je lang van te voren moet reserveren om een tafeltje te bemachtigen. Wij waren hier op een frisse dag rond een uur of vier ’s middags en hadden geluk. Het restaurant was nog niet open voor het diner maar er was in de buurt van de bar, in de luie stoelen naast de openhaard, nog een mooi plekje om even te crashen.

Loab Boathouse in Central Park

Als het weer het toe laat kun je ook terecht bij de outsidebar. En voor een coffee to go of een snelle sandwich is er het expresscafe.

Biertje drinken in Loeb Boathouse

Newyorkcitytripper Daphne in haar element

Een heerlijke plek maar behoorlijk aan de prijs. Voor twee biertjes mocht ik 20 dollar afrekenen. Maar wat zaten we gezellig!

Daphne at the Loeb Boathouse

En natuurlijk kun je hier een roeibootje huren om over het meer te varen. Er zijn zelfs Venetiaanse gondels met een heuse gondelier te huur.

Daphne at the Loeb Boathouse

Check The Loeb Boathouse voor reserveringen, tarieven en openingstijden.

Leuke combi

Na het bezoek aan The Loeb Boathouse zijn wij via Wollman Rink – 1 van de 2 schaatsbanen in Central Park naar Pazza Notte gelopen. Een heel leuk italiaans restaurant waar de vrijdagmiddag borrel vol aan de gang was. Lees hier het verslag van de dag: vrijdag de 13e in New York City.

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends