Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Shop

Shop local bij The Market NYC

by Daphne

The Market NYC. Een “shop local” concept bij uitstek. Ik ben dol op winkels als deze waar (nog) onbekende designers en kunstenaars in en uit New York hun spullen verkopen. Er hangt altijd zo’n heerlijk creatieve sfeer.

The Market NYC - MadeinBrooklyn

Bij Beba’s Kitchen hebben ze lekkere zelfgemaakte koekjes en taartjes. En heerlijke cappuccino.

Bebas Kitchen at The Market NYC

Je kunt echt van alles vinden in The Market. Handgemaakt en uniek. Zoals deze schilderijtjes van Pinky Pilots. Ik heb een paar van haar honden kaarten mee naar huis genomen.

Pinky Pilots at The Market NYC

Dogs by Pinky Pilots at TheMarket

De koperen ring – ik viel er als een blok voor – gemaakt door Elke van Dyke draag ik heel vaak. En zodra ik ‘m om doe kom ik in een NY state of mind. Als je meer van haar werk wilt zien klik dan hier.

Elke van Dyke_TheMarket

Over deze slangenleren laarzen heb ik even getwijfeld. Maar ik heb ze laten staan voor iemand anders….

Newyorkcitytrippers_TheMarketNYC

The Market NYC. Er zijn er 3. Een in Nolita op 290 Mulberry – op het hoekje met Houston Street, een in Broadway Market op 429 Broadway (hoek Howard Street) en 1 in Midtown bij Herald Square – tegenover Macy’s. Check hier de openingstijden.

Nog een leuke plek om te shoppen

Hou je van dit soort plekken? Dan vind je Artists & Fleas bij Chelsea Market ook vast heel leuk!

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends