Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Lifestyle

Leuk boek: Primaten van Park Avenue

by Daphne

Gaat het er echt zo aan toe in de Upper East Side? Mijn mond viel regelmatig open van verbazing toen ik het boek “Primaten van Park Avenue” aan het lezen was. De memoires van antropologe Wednesday Martin waarin ze haar leven in de Upper East Side vergelijkt met dat van apen in o.a. Tanzania. Bizar vond ik het stuk waarin twee vrouwen een snel rekensommetje maakten over het bedrag dat ze jaarlijks kwijt zijn aan hun “killer looks”. En ik moest hard lachen toen Wednesday haar “botsing” met de vrouw met een Hermes Birkin tas spiegelde aan het gedrag van een aap die met het ontbloten van de tanden en het smijten met takken en rotzooi wil zeggen “dit is MIJN gebied en ik sta boven jou”.

Ik denk niet dat ik het zou redden in de Upper East Side jungle. Maar de volgende keer dat ik er door heen loop zal ik dat toch met een andere blik doen. En wie weet wordt ik ook wel van de stoep af gebonjoured door een Birkin……

Primaten van Park Avenue. Het leest lekker weg. Bestel het boek hier en waan je weer even in New York.

Primaten van Park Avenue

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends