Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Taste

Lekker en gezond eten bij de Butcher’s Daughter

by Daphne

Het was maandagochtend. De Mile High les kon afgevinkt worden, we waren weer fris en fruitig na een heerlijke douche en hadden trek. Zin in gezond. Op ons programma stond The Butchers Daughter “a juice bar, cafe and vegetable slaughterhouse”.

Inside Butcher's Daughter

Het leek wel of de New Yorkers aan deze kant van de stad nog een beetje wakker moesten worden want het was lang niet zo druk als anders. We liepen langs Bowery, Grand, Bond, Bleecker, riepen dat we zo’n honger hadden maar namen telkens weer een “side step”. Heerlijk dit deel van New York! En eindelijk, ongeveer anderhalf uur nadat we uit de Mile High Club waren vertrokken waren we bij The Butcher’s Daughter in Nolita aangekomen.

Butcher's Daughter

En dat was leuk! Wij houden van het sfeertje. See for yourself!

gezond eten bij Butchers Daughter

Na onze tartine (geroosterd stokbrood met boter en jam) en AB&J (een bruine boterham met amandelpasta, banaan, appel en druiven, superlekker) wandelden we nog even langs het winkeltje van The Butcher’s Daughter. Ook leuk. Ietwat gehyped. Beetje overdreven om een stapel dollars neer te tellen voor een kartonnen pak met water. Maar toch…als het niet zo onhandig was geweest om te vervoeren had een van ons het vast meegenomen.

Butcher's Daughter shop gezond

Interior Butcher's Daughter

The Butcher’s Daughter is gevestigd op 19 Kenmare street (op de hoek van Elizabeth Street).

Napkins at the Butcher's Daughter

Nog meer gezond in New York?

In elk stratenblok in NYC vind je wel een fruitstalletje waar je de lekkerste verse smoothies kunt laten maken. En ben je toevallig in Soho? Loop dan even binnen bij Melvin’s Juice Box. Ach, en er is zoveel meer aanbod aan lekker en gezond eten in New York. Als je ons even laat weten wat je zoekt helpen we je op weg! Stuur een mailtje naar info@newyorkcitytrippers.nl.

Meer weten over de Mile High Run Club?

Wil je ook meedoen met een Mile High les? In groepsverband rennen op een hardloopband? Het is leuker dan het klinkt hoor. Lees hier de blog die wij er over hebben geschreven.

 

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends