Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Queens

Hardlopen in New York – een rondje Queens

by Daphne

Goodmorning Queens! Na een heerlijke eerste nacht in The Paper Factory Hotel, op de 36e straat in Long Island City, stond ik te trappelen om de omgeving te gaan verkennen. Trok m’n schoenen aan, stopte $20 voor-‘t-geval-dat in mijn zak en liep stilletjes naar buiten. Zonder plan met alle opties open. Story of my life. En meestal pakt dat goed uit. Na een paar keer links en rechts besloot ik om langs de East River tot aan de Ferry stop te gaan hardlopen.

Hardlopen in Queens langs het Long_Island_bord

Hardlopen langs de Manhattan Skyline

Zo’n 2 uur later kwam ik terug. Zonder de ongeveer 50 foto’s die ik onderweg had gemaakt – op de een of andere manier ben ik die kwijtgeraakt in mijn runkeeper app. Maar het staat nog in mijn geheugen gegrift, alles wat ik heb gezien en op, over, onder en langs ben gerend: Roosevelt Island brug, de-komt-er-nooit-een-eind-aan-Queensboro brug (die nekte me tijdens de 2011 marathon), Queensbridge Park, Gantry State Park, East River en Manhattan Skyline, Chrysler Building, Empire State, het Pepsi Cola bord, de Long Island Gantry signs.

Rennen door Queens langs het Pepsi_Cola_bord_sign

Made in Chelsea

Bij de Ferry stop heb ik even staan praten met aardige Ollie. Hij en zijn crew waren aan het filmen voor (shhh niet-verder-vertellen-topsecret) “Made in Chelsea”. Of ik daar ooit van had gehoord. Eh, nou nee. Ik dacht dat het een documentaire was. Over dingen die worden gemaakt in Chelsea. Maar het blijkt een serie te zijn over prachtig mooie jonge mensen en hun levens in en rond London. Ik heb er wat van op Youtube gezien en ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar de rest.

Mijn route rennen door Queens

Dit is de route van mijn “hardlopen door Queens” rondje. Overigens ook heel leuk om te doen per fiets, bijvoorbeeld met de Citibike. Er zijn inmiddels heel veel bikestations langs de door mij beschreven route.

Ook hardlopen in New York?

Hou je van streetart? Dan vind je deze route misschien ook wel leuk: Streetart run door de Lower East Side.

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends