Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Shop

Designer deals shoppen bij Century 21

by Daphne

Verdwalen in een winkel, het kan echt. De eerste x bij outletwinkel Century 21 (locatie Cordtlandstreet downtown) waren wij elkaar in no time kwijt en had Esther werkelijk geen flauw idee hoe bij de uitgang te komen. Ergens tussen de schoenen en kinderkleding ging het mis.  Waarom je hier naar toe moet? Voor het designer deals shoppen! Je gaat naar Century 21 voor “designer brands at amazing prices”.

Designer deals shoppen Century 21

Welke designer deals shoppen?

Merkkleding voor dames, heren en kinderen. Cosmetica, tassen, accessoires en beddengoed en nog veel meer. Je ziet hier menig fashionista met een geoefend oog de rekken langs gaan om een designer item te scoren voor een prijs waar je alleen maar van kan dromen. Het vraagt inzet en geduld, maar het kan echt. Ik scoor er altijd minstens 1 nieuw setje Tommy Hilfiger ondergoed en vind het verder leuk om even rond te kijken, langs de sportkleding te lopen en de tassen- en schoenenafdeling te checken.

Designer deals shoppen C21 shopping bag

Century 21 in New York City

Bij Lincoln Square vind je een kleinere Century 21. Mocht je toevallig in Queens zijn, daar zit een grote en overzichtelijke Century 21 aan de Junction Boulevard. Wij waren daar wel even zoet. De “best one yet” – als je het mij vraagt – is in 2017 downtown Brooklyn geopend, bij Albee Square. Op de website van C21 kun je zien wat je er zoal kunt vinden.

Next Century – nieuw concept C21

In de downtown C21 is in 2017 een nieuw concept gelanceerd; Next Century. Met focus op de milennials en under-the-radar merken waar ik nog nooit van heb gehoord. Hier kun je – als je het designer deals scoren even zat bent – ook hippe koffies kopen en je nagels laten doen. Next Century heeft een eigen ingang, op de hoek van Dey en Church Street. Maar je kunt er ook via de C21 in komen.

Combineer designer deals shoppen met een bezoek aan het 9/11 memorial en de Oculus
Tip: combineer het designer deals shoppen met een bezoek aan de Oculus en het 9/11 memorial

De beste designer deals shoppen

De echte bargain- en designer deals shoppers verwijzen we naar The Mills at Jersey Gardens in New Jersey, een groot outletcentrum. Vanaf Manhattan ben je daar zo en ook daar is een Century 21 gevestigd. En zeg nou zelf, een outlet in een outlet, kan het nog beter?

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends