Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Guide

COOKIE DOUGH

by Michiel

Ooit eens geproefd van rauw beslag? De deeghaken van je mixer afgelikt of even snel met je vinger door de beslagkom gegaan? Hartstikke lekker, maar allesbehalve gezond. Ik heb van rauwe eieren wel eens een Salmonella opgelopen. Geloof me, dat wens je niemand toe. Kirsten, de eigenaresse van Cookie Dough, heeft een manier bedacht om koekjesbeslag klaar te maken zonder rauwe eieren. Ze gebruikt in plaats daarvan een gepasturiseerd eierproduct.

En als o.a. Forbes, Newyork Times en CBS news met enthousiasme over Cookie Dough schrijven konden wij natuurlijk niet anders dan even langs gaan om te kijken of het echt zo lekker is. Het was lastig kiezen … er zijn zo veel smaken en toppings om uit te kiezen. Uiteindelijk ging ik voor de “suger cookie dough met salted caramel en pure chocolate chips”.

“suger cookie dough met salted caramel en pure chocolate chips”

Er worden geen conserveringsmiddelen aan het koekjesdeeg toegevoegd. Ook zijn er glutenvrije, granenvrije en vegan opties beschikbaar. Zonder gezondheidsrisico rauw beslag snoepen, it’s DOlicious.

Cookie Dough vind je in Greenwhich Village op 550 La Guardia Place.

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends