Inspiration for your citytrip to NY. We have so much to share.
Stay

Budget hotel met rooftopbar bij Times Square

by Daphne

Op zoek naar een leuk en betaalbaar hotel of logeeradres in New York City? Een budget hotel met rooftopbar? Lees hier mijn ervaring bij het Moxy NYC Times Square. Ik vond het er super!

Moxy_Hotel_NYC Times_Square_room 1

Waar

Op 7th Avenue, tussen de 36e en 37e straat. Vlakbij Times Square, Herald Square, Bryant Park en met een heleboel metrostations in de nabije omgeving. Super centraal gelegen dus.

De kamer

Ik had een upgrade gekregen naar een iets grotere kamer en was daar zeer tevreden over. Ruimte genoeg en stoer ingericht. Veel grappige details, zoals “No Diving” in de badkamer – met een fantastische douche – een opvouwbare tafel met stoeltjes hangend aan de muur en een heerlijke zitzak in de hoek van de kamer. Een heerlijk bed. Maar als ik heel eerlijk ben weet ik niet of ik er zo lekker had kunnen slapen met iemand naast me. Het bed stond tussen twee muren ingebouwd en tegen het raam aan dus met 2 personen is er altijd eentje die het bed uit moet klimmen.

Moxy_Hotel_NYC Times_Square_room 2

Moxy_Hotel_NYC Times_Square_bathroom

Moxy_Hotel_NYC Times_Square_shower

+

De centrale ligging. Het superleuke personeel. De funky inrichting en de energie die er in het hele hotel hangt. Het lekkere en blijmakende deuntje in de lift – De La Soul’s “me myself and I” galmde nog lang door mijn hoofd. De gafe rooftopbar “Magic Hour” – het was te koud toen ik er was maar anders had ik er graag even een rondje geminigolfd met uitzicht op de Empire State – en Bar Moxy.

Er was geen oplaadpunt voor mijn iphone. Maar ja, als dat het enige is. Dat “probleem” loste zich trouwens prima op nadat ik bij Jack’s 99 cent store (om de hoek) een amerikaanse USB opladerstekker had gekocht. Heel handig!

Moxy_Hotel_Times_Square_hanging_furniture

Wat me opviel

Toch wel de energie. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bubbelde en bruiste het in en om de Moxy. Ik was blij met de oordoppen die op het nachtkastje lagen.

Moxy_Hotel_NYC Times_Square_beanbag_chair

De prijs

Het is een budget hotel met veel klasse. Ik betaalde nog geen 100 euro per nacht en vond het heel prima qua prijs-kwaliteit verhouding.

Kijk op Moxy NYC Times Square of er nog een kamer voor je beschikbaar is.

Moxy Hotel Times Square rooftop Magic Hour

Toch liever een ander budget hotel?

How about een van onze andere favorieten,The Jane? Onder guide/stay bespreken we nog een aantal hotels. En als je echt een goed overzicht wilt hebben van alle beschikbare hotels in New York City klik je hier.

Add to my wishlist

Did you enjoy reading this post? Share it with your friends